Erkende Kwaliteit

Flex Academy borgt de kwaliteit van alle opleidingen, trainingen en workshop door nauw samen te werken met een grote poule van organisaties en bedrijven vanuit de verschillende beroepenvelden.

CRSVG-keurmerkCRVSG Maatwerk 94

De opleidingen, trainingen en workshops van Flex Academy zijn erkend met het CRSVG-keurmerk. Dit keurmerk staat voor de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders - organisatie toetsen regelmatig op verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is.CRVSG OpenLijn 92

Studiemateriaal

Ook vindt er nauwe samenwerking plaats met diverse uitgevers van de studieboeken. We passen altijd de meest recente literatuur toe binnen onze opleidingen, trainingen en workshops. Al ons lesmateriaal wordt ontwikkeld door professionals uit het specifieke vakgebied.

Themadagen

Voor onze professionele docenten organiseren wij meerdere malen per jaar themadagen om met elkaar voortdurend de kwaliteit te kunnen verbeteren. Mede door onze methodiek van sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, is Flex Academy inmiddels preferred supplier bij veel organisaties.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com