Voorlichtingsbijeenkomst: 26-03

Heb jij vragen over een bepaalde opleiding en wil je graag sparren met een ervaren docent? Wil jij bespreken welke opleiding, training of workshop het beste bij je past? Ben je benieuwd naar onze manier van opleiden, of heb je behoefte aan meer inhoudelijke informatie over een bepaalde opleiding? Elke 2 maanden organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij verschillende docenten aanwezig zijn. Je kunt tijdens deze bijeenkomst ook persoonlijk opleidingsadvies ontvangen. 

Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan nu in voor donderdag 26 maart 2020. 
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De bijeenkomst vindt plaats van 13:00 tot 17:00.

Wij verwelkomen je graag in het BusinessCentre Bercoop:

Willinge Prinsstraat 20

8421 PE Oldeberkoop

Je kunt ook altijd telefonisch of per mail contact opnemen met onze opleidingsadviseurs!

Black Friday deal: 10% korting op je inschrijving!

Aanstaande vrijdag is het Black Friday! Daarom krijg je van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december 10% korting op je inschrijving! Een unieke deal en dus hét weekend om je voordelig in te schrijven. Heb jij ambitie om (verder) te leren en wil jij het jaar 2020 goed en leerzaam beginnen? Schrijf je dan nú in.

Lees meer

Consultancy trajecten

Nieuw bij Flex Academy: consultancy trajecten. 

De diverse trajecten richten zich op het opzetten van een Lean - Six Sigma Verbeterconcept, tot een organisatie-audit, tot het opzetten van een Opleidingshuis.
Flex Academy helpt uw organisatie met het versterken en professionaliseren van duurzame inzetbaarheid. De consultancy trajecten worden exclusief voor uw organisatie op maat gemaakt, om zo het advies precies toe te spitsen op de punten waar u zich op wilt focussen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Het volledige consultancy aanbod vindt u op deze pagina

Opleiding toevoegen aan je LinkedIn profiel

Een mooie ontwikkeling voor Flex Academy! We zijn op LinkedIn erkend als officiële onderwijsinstelling. Naast de kwaliteit die we hiermee willen onderstrepen, betekent dit voor jou als cursist dat je de opleiding, training of workshop die je volgt of al hebt afgerond, toe kunt voegen aan je LinkedIn profiel!

Trots op je diploma en wil je dit direct toevoegen aan je LinkedIn profiel? Of wil je aan je connecties laten zien met welke opleiding je bezig bent? Kijk dan hier hoe je dit doet. De LinkedIn pagina van Flex Academy vind je hier.

 

Op zoek naar collega's in België

Flex Academy België zoekt Freelance Accountmanagers!

Flex Academy België groeit! Ter uitbreiding van het team zoeken we Freelance Accountmanagers voor de Belgische markt. Met ruim 450 opleidingen, trainingen en workshops zijn wij hét opleidings- en kenniscentrum voor mensen met ambitie.  

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.