Online voorlichtingsbijeenkomst

Vind jij dit ook het juiste moment om je verder te ontwikkelen, of juist de tijd om een nieuw beroep te leren en je om te laten scholen? Wellicht wil je overleggen over welke opleiding het beste bij je past of aan welke workshop je wilt beginnen. Daarvoor hebben wij een online voorlichtingsbijeenkomst gepland: op donderdag 13 augustus en 3 september van 13:00 - 17:00 kun je een afspraak inplannen om met één van onze ervaren docenten te overleggen, je vragen te stellen en persoonlijk opleidingsadvies in te winnen. 

Heb jij interesse om met één van onze docenten te overleggen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast onze voorlichtingsbijeenkomsten is het altijd mogelijk om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen! 

Summer School

In de tijd van corona zijn veel mensen onzeker over hun baan, de toekomst en hun carrière. Sommige mensen zitten of werken thuis, anderen hebben het drukker dan ooit. Wil jij jezelf in deze bijzondere tijd blijven ontwikkelen, proeven aan een ander vakgebied, of jezelf misschien zelfs omscholen?

Gedurende deze zomer is het de kans om jezelf verder te ontwikkelen! Wij zijn er voor mensen met ambitie, ook in de zomer.

Deze zomer starten we weer met de Summer School. Tijdens de Summer School kun je online aan de slag en een studie in versnelt tempo volgen. Je kunt starten wanneer je wilt. In verband met het corona virus kun je tijdelijk de lessen op afstand blijven volgen. Zo kun je zelf aangeven in welk tempo je de opleiding wilt volgen. Het bijzondere aan dit extra startmoment is dat de lessen wekelijks plaatsvinden. Je kunt hierdoor dus in een kortere periode een opleiding volgen.

Wil jij jezelf in deze tijd blijven ontwikkelen en wil jij je tijd nuttig besteden?

Ook is het mogelijk om in de zomer een workshop of training te volgen. Gebruik je tijd om bijvoorbeeld door een workshop te proeven aan een nieuw vakgebied, wellicht trekt het je eindelijk over de streep om te kiezen voor een baan bij een andere afdeling!

Dus wil jij je laten omscholen, wil je een nieuw beroep kiezen en wil jij de zomer vooral gebruiken om extra kennis op te doen? Schrijf je dan nú in voor een studie tijdens de Summer School!

Thuisstudie

Door het coronavirus passen veel organisaties zich aan en worden er veel maatregelen getroffen. Steeds meer mensen werken thuis of moeten verplicht thuis blijven. De dagelijkse (arbeids)routine wordt tijdelijk radicaal omgegooid. Toch kun je ook in deze onzekere en hectische tijd jezelf blijven ontwikkelen door middel van thuis studeren.

Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst: 26-03

Heb jij vragen over een bepaalde opleiding en wil je graag sparren met een ervaren docent? Wil jij bespreken welke opleiding, training of workshop het beste bij je past? Ben je benieuwd naar onze manier van opleiden, of heb je behoefte aan meer inhoudelijke informatie over een bepaalde opleiding? Elke 2 maanden organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij verschillende docenten aanwezig zijn. Je kunt tijdens deze bijeenkomst ook persoonlijk opleidingsadvies ontvangen. 

Lees meer

Black Friday deal: 10% korting op je inschrijving!

Aanstaande vrijdag is het Black Friday! Daarom krijg je van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december 10% korting op je inschrijving! Een unieke deal en dus hét weekend om je voordelig in te schrijven. Heb jij ambitie om (verder) te leren en wil jij het jaar 2020 goed en leerzaam beginnen? Schrijf je dan nú in.

Lees meer

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.