Summer School

In de tijd van corona zijn veel mensen onzeker over hun baan, de toekomst en hun carrière. Sommige mensen zitten of werken thuis, anderen hebben het drukker dan ooit. Wil jij jezelf in deze bijzondere tijd blijven ontwikkelen, proeven aan een ander vakgebied, of jezelf misschien zelfs omscholen?

Gedurende deze zomer is het de kans om jezelf verder te ontwikkelen! Wij zijn er voor mensen met ambitie, ook in de zomer.

Deze zomer starten we weer met de Summer School. Tijdens de Summer School kun je online aan de slag en een studie in versnelt tempo volgen. Je kunt starten wanneer je wilt. In verband met het corona virus kun je tijdelijk de lessen op afstand blijven volgen. Zo kun je zelf aangeven in welk tempo je de opleiding wilt volgen. Het bijzondere aan dit extra startmoment is dat de lessen wekelijks plaatsvinden. Je kunt hierdoor dus in een kortere periode een opleiding volgen.

Wil jij jezelf in deze tijd blijven ontwikkelen en wil jij je tijd nuttig besteden?

Ook is het mogelijk om in de zomer een workshop of training te volgen. Gebruik je tijd om bijvoorbeeld door een workshop te proeven aan een nieuw vakgebied, wellicht trekt het je eindelijk over de streep om te kiezen voor een baan bij een andere afdeling!

Dus wil jij je laten omscholen, wil je een nieuw beroep kiezen en wil jij de zomer vooral gebruiken om extra kennis op te doen? Schrijf je dan nú in voor een studie tijdens de Summer School!

Thuisstudie

Door het coronavirus passen veel organisaties zich aan en worden er veel maatregelen getroffen. Steeds meer mensen werken thuis of moeten verplicht thuis blijven. De dagelijkse (arbeids)routine wordt tijdelijk radicaal omgegooid. Toch kun je ook in deze onzekere en hectische tijd jezelf blijven ontwikkelen door middel van thuis studeren.

Lees meer

Black Friday deal: 10% korting op je inschrijving!

Aanstaande vrijdag is het Black Friday! Daarom krijg je van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december 10% korting op je inschrijving! Een unieke deal en dus hét weekend om je voordelig in te schrijven. Heb jij ambitie om (verder) te leren en wil jij het jaar 2020 goed en leerzaam beginnen? Schrijf je dan nú in.

Lees meer

Consultancy trajecten

Nieuw bij Flex Academy: consultancy trajecten. 

De diverse trajecten richten zich op het opzetten van een Lean - Six Sigma Verbeterconcept, tot een organisatie-audit, tot het opzetten van een Opleidingshuis.

Lees meer

Opleiding toevoegen aan je LinkedIn profiel

Een mooie ontwikkeling voor Flex Academy! We zijn op LinkedIn erkend als officiële onderwijsinstelling. Naast de kwaliteit die we hiermee willen onderstrepen, betekent dit voor jou als cursist dat je de opleiding, training of workshop die je volgt of al hebt afgerond, toe kunt voegen aan je LinkedIn profiel!

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com