Summer School

In de tijd van corona zijn veel mensen onzeker over hun baan, de toekomst en hun carrière. Sommige mensen zitten of werken thuis, anderen hebben het drukker dan ooit. Wil jij jezelf in deze bijzondere tijd blijven ontwikkelen, proeven aan een ander vakgebied, of jezelf misschien zelfs omscholen?

Gedurende deze zomer is het de kans om jezelf verder te ontwikkelen! Wij zijn er voor mensen met ambitie, ook in de zomer.

Deze zomer starten we weer met de Summer School. Tijdens de Summer School kun je online aan de slag en een studie in versnelt tempo volgen. Je kunt starten wanneer je wilt. In verband met het corona virus kun je tijdelijk de lessen op afstand blijven volgen. Zo kun je zelf aangeven in welk tempo je de opleiding wilt volgen. Het bijzondere aan dit extra startmoment is dat de lessen wekelijks plaatsvinden. Je kunt hierdoor dus in een kortere periode een opleiding volgen.

Wil jij jezelf in deze tijd blijven ontwikkelen en wil jij je tijd nuttig besteden?

Ook is het mogelijk om in de zomer een workshop of training te volgen. Gebruik je tijd om bijvoorbeeld door een workshop te proeven aan een nieuw vakgebied, wellicht trekt het je eindelijk over de streep om te kiezen voor een baan bij een andere afdeling!

Dus wil jij je laten omscholen, wil je een nieuw beroep kiezen en wil jij de zomer vooral gebruiken om extra kennis op te doen? Schrijf je dan nú in voor een studie tijdens de Summer School!

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com