Over Flex Academy

Visie

Flex Academy is een vooruitstrevend opleidingsinstituut, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten centraal staat. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze programma's, zodat de ambitie van onze klanten behaald worden.

Flex Academy biedt een uitgebreid portfolio aan opleidingen, trainingen en workshops voor zowel het bedrijfsleven, non-profit als de overheid. Flex Academy heeft ervoor gekozen om meetbare resultaten te bereiken bij de deelnemers, waarbij er toegevoegde waarde ontstaat voor zowel de deelnemers als de eigen organisatie van de deelnemers.

Flex Academy wil zich concreet onderscheiden van andere opleiders in de markt door iedere deelnemer een persoonlijke studiebegeleider aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit unieke concept het beste rendement oplevert.

Missie

Flex Academy ontleent haar bestaansrecht door het aanbieden van resultaatgericht, kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen aan haar klanten. Zij doet dat door te excelleren in elke opleiding, workshop en training.

Door zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte en verwachtingen van de klant, ontstaat er een gewenst eindresultaat. Flex Academy streeft naar een relatie die bepaald wordt door een persoonlijke benadering. Customer intimacy staat daarbij centraal.

Daarnaast streeft Flex Academy ernaar om voor iedere deelnemer en/of organisatie toegankelijk te zijn voor een passende opleiding en training.

Kernwaarden:

  • Persoonlijk
  • Betrokkenheid
  • Inspirerend
  • Respectvol
  • Betrouwbaar

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com