Studiebegeleiding

Ambitie is een keuze!

Het vervullen van een persoonlijke ambitie en professionele groei kan alleen plaatsvinden door tijd en aandacht te geven aan diegene die zich wil ontwikkelen. Flex Academy beschouwt vervullen van een persoonlijke ambitie dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm persoonlijke studiebegeleiding.

Tijdens de opleidingen, trainingen en workshops van Flex Academy zorgen ervaren docenten voor levendige lessen waarin het toepassen van theorie in de dagelijkse praktijk centraal staat. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek begeleidingsconcept

Opleidingen van Flex Academy bestaan uit één, twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Het schrijven van dit plan vraagt specifieke vaardigheden die zowel tijdens als buiten de les ontwikkeld worden. Om ook een maximaal rendement uit het Verbeterplan Praktijk Case©, krijgt elke deelnemer per module een persoonlijke studiebegeleider.

De studiebegeleider bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijkcase©. Daarnaast is de studiebegeleider per module 2 uur beschikbaar voor aanvullende begeleiding. De combinatie van docent én studiebegeleider is uniek in Nederland. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com