E-learning

Het corona virus heeft wereldwijd een steeds grotere impact, ook op onze samenleving. Als opleidingsinstituut treffen wij daarom maatregelen, uitgaande van de richtlijnen van het RIVM en .

thuis studeren ivm coronaOm je verder te kunnen blijven ontwikkelen bieden wij onze opleidingen ook in andere vormen aan dan klassikaal, te weten:

  • Individueel op afstand via Facetime, Skype  etc met een docent (privé-les). Door individueel te leren behandel je de lesstof sneller en  de lesduur kan daarom gehalveerd worden.
  • E-learning, waar en wanneer het jou uitkomt, met een persoonlijke StudieCoach die jou op afstand begeleidt tijdens de opleiding ). Door je in te schrijven voor deze vorm van studeren, ontvang jij 40% korting op je opleiding!

Bovenstaande is geldig op nieuwe inschrijvingen vanaf 13 maart en geldt niet voor trainingen en workshops. Trainingen en workshops lenen zich niet voor lessen op afstand.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088 – 4 202 222 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor contactlessen geldt: volg zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM

 

Wees alert, denk aan jezelf én aan een ander!

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com